Bevalbad huren in Utrecht

Zo werkt bevalbad-verhuur.nl

Kies je bevalbad

Kies bevalbad

Icon voor selecteer je uitgerekende datum

Selecteer datum

icon voor betaalopties

Betaal online

icon ontvang je bad

Ontvang op tijd

Kies zelf je ideale waterbevalling in de Domstad

Bevalbad-verhuur.nl is zelf gevestigd in Utrecht en wij brengen in een straal van 5 kilometer vaak de bevallingsbaden bij onze Utrechtse klanten persoonlijk thuis en halen ze ook weer op. Wij zijn gek op de mooie grachten en historische charme van de Domstad, een stad letterlijk omringd door water. Ontdek de voordelen van een bevalbad huren in Utrecht en geef jouw bevalling een speciaal tintje.

Nieuwste bevallingsbaden

Wij bieden verschillende soorten bevallingsbaden zodat jij je eigen keuze kan maken. Wil je graag in een eenpersoons bad bevallen, kies dan voor het MIAVIA Serenity of Oasis Elite bevallingsbad. Liever een tweepersoons bad, of gewoon meer ruimte nodig, dan biedt het MIAVIA Tranquility een mooie uitkomst.

Ontdek de Voordelen van bevallen in water

Een waterbevalling in Utrecht, in een van onze bevalbaden, betekent niet alleen verlichting van de pijn, maar ook een verbinding met de tijdloze schoonheid van deze stad. De mogelijkheid om vrij te bewegen in het water geeft je controle over je bevallingservaring. Een waterbevalling biedt daarnaast een mooie natuurlijke manier om de pijn te reduceren tijdens de bevalling.

Contacteer bevalbad-verhuur.nl

Neem vandaag nog contact op met bevalbad-verhuur.nl voor meer informatie over het huren van een bevalbad. Wij staan klaar om je vragen te beantwoorden en je te ondersteunen bij het creëren van een onvergetelijke bevallingservaring in de schaduw van de Domtoren. Wij zijn doordeweeks van 9:00 – 17:00 telefonisch bereikbaar en proberen ook in het weekend en de avond bereikbaar te zijn.