Verzending & Retour

1. Verkoop

Bestellingen geplaatst  op werkdagen vóór 15:00 worden in principe dezelfde dag (geen garantie) verzonden en worden de volgende werkdag bezorgt. Via onze track-and-trace service kan je eenvoudig de status van je pakket opvragen.

2. Verhuur

Voor al onze verhuurartikelen vragen we je de uitgerekende datum door te geven. Wij hebben deze datum nodig om de verhuur in te plannen. Wij versturen huurproducten standaard in jouw 36e (+3/4 dagen) week van je zwangerschap. Hierdoor ontvang je alle producten vóór week 37 in huis. Wanneer het huur artikel is verzonden, ontvang je een bericht met hierin de track-and-trace code om eenvoudig je bestelling te volgen. Wil je een product eerder ontvangen, stuur ons gerust een e-mail en we kijken of dit mogelijk is.

Spoedaanvragen

Ben je al in week 37 of later en wil je een spoedaanvraag doen? Geen probleem, wij kunnen snel leveren zonder extra kosten. E-mail of bel ons (030-2272149) en we helpen je graag verder.

Verzendkosten

Voor onze verhuur producten (bevallingsbaden en geboorte TENS apparaten) rekenen wij €9,95 aan verzend- en retourkosten. Na gebruik kan je het huurproduct ook weer gratis retour zenden via ons retourportaal.

Voor reguliere bestellingen (koop artikelen) verzenden wij gratis vanaf een bestelwaarde van €74.95. Is je bestelwaarde lager? Dan brengen wij automatisch €4,95 in rekening, zowel voor Belgische als Nederlandse adressen. 

Retourneren

Retour huur artikelen

Wanneer de huurperiode is afgelopen, of wanneer je het huur product eerder wilt retourneren kan je de retour eenvoudig en gratis aanmelden via ons retourportaal. Voor onze retourservice werken wij met PostNL, DHL, DPD en UPS, kies zelf de koerier die voor jou het prettigst werkt.

Je hebt hiervoor de volgende gegevens nodig:

  • Ordernummer
  • E-mail adres

Retour koop producten

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het orderbedrag gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jouw huisadres naar ons magazijn zijn voor eigen rekening. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan bevalbad-verhuur.nl geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kan je contact met ons opnemen per e-mail.  Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van de retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Wij accepteren retour producten die voldoen aan de volgende voorwaarden:

  • Het product is compleet, in originele staat en onbeschadigd
  • Het product is voorzien van originele etiketten, labels en/of kaartjes
  • Het product zit (indien mogelijk) in de originele onbeschadigde verpakking

Liever gebruikmaken van het Europees modelformulier voor herroeping? Dat kan ook, maar is niet verplicht. Zo maak je aan ons kenbaar dat je van de aankoop afziet. Dit formulier kun je hier downloaden.

Product ruilen?

Wilt je jouw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Je kan hiervoor contact opnemen met [email protected]. Wel draagt je zelf de kosten voor terugzending van het product.

Hoe lang heb ik om mijn bestelling te retourneren?

Volgens het herroepingsrecht heb je 14 dagen bedenktijd na ontvangst van je pakketje. Zodra je de retour hebt aangemeld, heb je nog eens 14 dagen de tijd om je pakketje retour te sturen.

Hoelang duurt het voordat ik mijn aankoopbedrag terugkrijg?

Zodra we je retourpakket hebben ontvangen krijg je het aankoopbedrag [en eventuele leveringskosten] uiterlijk binnen 14 dagen terug. We mogen wachten met terugbetalen totdat we de retour hebben ontvangen of totdat je hebt aangetoond dat je deze retour hebt gestuurd. Het bedrag wordt teruggeboekt op dezelfde wijze als dat je hebt betaald.

Mijn vraag staat er niet tussen

Heb je nog andere opmerkingen of vragen over onze retourservice? Neem dan even contact met ons op via i[email protected]